duminică, 22 ianuarie 2012

TRENDURI 2012



Dragii mei CARCOTASI(E)




    Lumea modei nu inceteaza niciodata sa uimeasca audienta prin trenduri care mai de care mai iesite din comun. In timp ce unii designeri se rezuma la piese clasice si design minimalist, de cealalta parte a baricadei se construiesc mereu elemente opulente cu forme surprinzatoare 





Ce incalta unele vedete pentru 2012:















5 TENDINTE PENTRU INCALTAMINTE PENTRU 2012




1.Varful ascutit este o prezenta confirmata in randul tendintelor in materie de incaltaminte. Sezonul urmator vei avea parte de o defilare a modelelor cu varful ascutit : stiletto clasici, saboti, balerini si sandale, te vor surprinde prin forme extrem de inguste. Spre deosebire de kitten-heel de anul trecut, tocurile sunt de data asta mai inalte si mai groase.





2. Materialele in nuante metalizate predomina si primavara care urmeaza, iar in vara se vor potrivi perfect bronzului tau. Argintiu si auriu sunt doua culori pe care trebuie sa le incerci anul acesta; sunt atat de actuale si versatile, incat nu ai cum sa dai gres. O pereche de balerini aurii si niste pantaloni scurti din jeans, alaturi de tricoul preferat vor fi ideali pentru tinutele de weekend. In acelasi timp, sandalele ultra inalte metalizate, alaturi de o rochie lunga verde intens vor face senzatie la ocaziile speciale.


3.Pastelurile diafane sunt si ele in tendinte, completand perfect look-ul inocent pe care ti-l vor da hainele de inspiratie retro, fustele plisate pana la genunchi si materialele fluide.

4. Parca nu ne plictisim niciodata de culorile puternice. Iata ca si in 2012 sunt la moda turcoazul, rozul aprins, verdele fosforescent , portocaliul si galbenul intens. In ton cu temperaturile ridicate, culorile vesele anunta o vara plina de veselie

5.Incaltamintea fara platforma a revenit in forta pe podiumuri. Desi talpa supradimensionata este in continuare preferata multora, in primavara si vara urmatoare vom avea parte de o intreaga diversitate de pantofi, sandale si botine decupate, cu toc inalt si fara suportul unei platforme. Cu o prezenta mai discreta in ultima perioada, in care au lasat loc tocurilor cat mai inalte, imposibil de purtat in absenta unei sustineri generoase, anul acesta modelele simple vor fi la mare cautare.

Sperand ca v-am starnit interesul va astept cu drag comentariile.

                                                            Sa auzim numai de bine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu